Vælg dit firma til gulvafslibning på Sjælland

17 februar 2021 Anne-Mette Hansen

Ethvert trægulv kan med tiden blive slidt at se på. Det kan betyde, at du enten skal have behandlet gulvet eller i værste tilfælde have lagt et nyt gulv. I de fleste tilfælde står trægulvet dog til at redde. Det kan enten være med en gulvafslibning eller en afhøvling af gulvet.

Leder du efter et godt firma på Sjælland, der kan slibe dine trægulve? Læs med i denne artikel, og find ud af mere om gulvafslibning.

Sådan foretages en gulvafslibning

Hvad er en gulvafslibning egentligt? Det at slibe et gulv foretages gennem flere processer. Først grovslibes gulvet. Derefter foretages endnu en slibning. Til sidst sluttes af med en finslibning. Når gulvet er slebet af flere omgange, får det en mere ensartet overflade. Det giver gulvet et pænt udseende. Efter afslibningen skal gulvets overflade lukkes. Det gøres ved at behandle det med f.eks. lak, lud eller olie. 

Hvad koster det at få slebet gulve?

Prisen på en gulvafslibning varierer, alt efter hvilket firma du vælger til opgaven. Det kommer også an på, hvor stort et gulvareal du skal have slebet. Derudover kommer det også an på, hvordan gulvet skal behandles efterfølgende. Og i tilfælde af at gulvet ikke kan reddes med en slibning, vil du også skulle betale for en afhøvling af gulvet. 

Hvilket gulvfirma på Sjælland skal du vælge?

Der findes mange firmaer, der udfører gulvafslibninger på Sjælland. Det kan være svært at vide præcis, hvilket firma du skal vælge. Det du skal kigge efter, er f.eks. deres priser. Det er ikke alle firmaer, der tager den samme pris. Derudover kan det også være fornuftigt at se nærmere på deres kundeanmeldelser. På den måde kan du finde ud af, om deres tidligere kunder har været tilfredse med deres udførte gulvarbejde. 

Et af de mange firmaer på Sjælland er Gulvkanonen.dk – du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Flere Nyheder