Søg om tilskud til udskiftning af dine sidehængte vinduer

25 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Overvejer du at udskifte dine vinduer, har du sikkert fundet ud af, at det ikke bliver en helt billig affære. Derfor er det en god ide, at du søger om tilskud til udskiftningen af dem. Hos Energistyrelsen kan du nemlig søge om tilskud til forbedringer af din bolig, der energioptimerer din bolig. Dermed kan du altså spare en del penge, hvis du kan få penge til det. 

For at kunne få pengene skal du vælge vinduer med tre lags glas. De isolerer langt bedre end vinduer med kun to lag. Derfor vil der ikke forsvinde lige så meget varme ud gennem dine ruder, og du vil ikke have problemer med at varme din bolig op.

Det er selvfølgelig en kæmpe fordel for dig, at du får en bolig, der er bedre isoleret, og at du ikke skal bruge så mange penge på at varme den op. Det er dog også en fordel for hele samfundet, da vi jo som samfund skal arbejde hen imod at blive mere klimavenlige. Det er derfor, at du har mulighed for at få støtte. 

Vælg vinduesforhandler fra Energistyrelsens positivliste

Når du skal købe vinduer, bør du vælge forhandleren fra Energistyrelsens positivliste. På den måde er du sikker på, at du kan søge om tilskud. En af de forhandlere, der er på den liste, er klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af blandt andet sidehængt vindue, fastmonterede vinduer og dannebrogsvinduer. Alle med trelagsglas. Du kan derfor nemt finde den form for vinduer, som du vil bruge til din bolig. 

Udover, at det selvfølgelig er rart, at du kan få tilskud til dine vinduer, skal du selvfølgelig også tænke over, at det skal være nogle vinduer, der passer til dine boliger. Sidehængte vinduer er nogle meget alsidige vinduer, der passer godt i både ældre og nyere boliger. De er derfor et oplagt valg for mange. 

Flere nyheder