Rejs til Galapagos-øerne

22 marts 2017 Amalie

Hører man ordet ‘Galápagos-øerne’ falder tankerne for de flestes vedkommende på eksotiske dyr, billedskønne landskaber og ren tropisk afslapning. Men ikke alle ser en sådan skøn oplevelse som noget, der er inden for rækkevidde. Er det noget, man drømmer om at opleve, behøver man dog på ingen måde opgive håbet – for hos rejseselskabet Jesper Hannibal Rejser kan man søge hjælp til at planlægge en anderledes ferie i samarbejde med erfarne rejsekonsulenter.

Med hjælp fra Hannibal Rejser’s team kan man både komme på cruise-ferie rundt til de forskellige øer – her varierer mulighederne, så det er realistisk uanset budget – eller man kan blive indkvarteret på klassisk vis, nemlig på et lækkert hotel. Uanset indkvarteringen kan man dog forvente en perfekt blanding af afslapning og oplevelser, da øerne byder på begge dele. Begrav tæerne i det hvide sand og næsen i en bog, eller begiv dig ud i naturen og oplev både tropisk og goldt vulkanlandskab. Uanset, hvad man er til, er muligheden der. 

En rejse til Galapagos er dog langt fra det eneste, der udbydes af Jesper Hannibal Rejser. En lang række eksotiske og fjerne destinationer, som for mange blot er genstand for ønskedrømme, kan Jesper Hannibals team hjælpe med at overskueliggøre. Destinationerne tæller bland Syd- og Mellemamerika, Afrika, Asien og Oceanien.

Med disse og lignende destinationer som sit speciale står det altså klart, at Jesper Hannibal Rejser drømmer om at gøre anderledes ferieoplevelser realistiske og opnåelige uanset, hvem man er. Med hjælp fra Jesper Hannibals erfarne ansatte behøver man ikke udelukke en familieferie til eksempelvis Mellemamerika, som langt de fleste vil gøre. Jesper Hannibal-teamet hjælper til at planlægge en ferie, der byder på oplevelser for alle, og hvor de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er på plads. Næste sommerferie behøver dermed ikke gå til Spanien igen-igen, hvis man i virkeligheden drømmer om noget ganske andet.

 

Flere Nyheder