Optimer din webside med Klikko.dk

29 november 2016 Signe Rodkjær

Tænk dig om engang. Hvordan agerer du på nettet, når du er på udkig efter noget? Uanset om det lade sig være sko, tøj, elektronik, køkkenudstyr eller en rejse, starter de flestes jagt med en søgning. Men når du foretager en Google-søgning, når du så nogensinde længere ned end til 4. eller 5. resultat? Og når du nogensinde om på næste side? Sandsynligvis meget sjældent. Dette er grunden til, at placeringen på søgemaskinernes organiske søgeresultater er alfa omega for din websides synlighed på nettet, trafikken på din hjemmeside, og dermed også på dit mersalg.

Derfor burde SEO indgå som en selvfølgelig del i enhver virksomheds digitale markedsføringsstrategi. SEO står for Search Engine Optimization og er vejen til synlighed og trafik på ens webside. På https://www.klikko.dk/ kan man finde eksperter inden for SEO, og de leverer alt fra onsite SEO, linkbuilding og blognetværk, der er Danmarks største blognetværk af sin slags. Klikko.dk har i en lang årrække leveret ressourcer til nationale såvel som internationale virksomheder i alle størrelser, og de har været med som rådgivere i udviklingen og implementeringen af virksomhedernes SEO strategier. Hvad enten man er en virksomhed, der sælger produkter, et AdWords-bureau eller et SEO-bureau kan Klikko.dk tilbyde assistance, rådgivning og ressourcer. Alle links, der kan købes hos Klikko.dk, sælges fra hjemmesider med en Domain Rating på minimum 30 på Ahref-skalaen. Som kunde er man derved sikret et boost i ens placering på diverse søgemaskiner. Udover salg af link og blognetværket kan man som Klikko.dk’s samarbejdspartner få adgang til Klikko.dk’s egen software, med hvilken det er muligt at udvikle og planlægge linkbuilding til ens virksomheds kunder. Med platformen får man også adgang Klikko.dk’s søsterselskab, Wordpens.com. Denne indgår som en integreret del af platformen, og herfra er det muligt direkte at bestille en lang række af tekster, samt korrekturlæsning og oversættelse. Alt tekstarbejdet bliver leveret af én af de mere end 70 dygtige og nøje udvalgte skribenter, og du er derfor som kunde garanteret en tekst, der ikke er computergenereret, men derimod 100% original. Derudover er det muligt, som kunde og samarbejdspartner hos Klikko.dk at blive VIP-medlem, og derved at opnå fordelsagtige rabatter på fremtidige køb af Powerlinks, samt tekster og øvrigt skribentarbejde.

Så hvad enten man er et butik, et advokatbureau eller et SEO-firma kan Klikko.dk assistere den digitale markedsføring med grundig og professionel rådgivning og vejledning. Og det er altid muligt, at kontakte virksomheden for et uforpligtende og gratis tilbud. Det er godt for sjæl, forretning og bundlinje!

Flere Nyheder