Malermester i Odense – hvis du vil have et professionelt resultat

15 marts 2021 Camilla Skøtt

Overvejer du at male selv? Det kan du såmænd også sagtens gøre, hvis du kender de gyldne råd. Dem får du her – videregivet af en malermester i Odense, der ved, hvad han taler om.

Er du typen, der elsker at renovere og sætte i stand, og kan du godt lide selv at fingrene i dejen, som man siger? Så er du ganske givet klar til også selv at kaste dig over malerspand og -rulle og gå i gang med arbejdet.

Ingen problem, hvis du har hænderne skruet rigtigt på, og hvis du følger de gode råd, vi netop har fået af en malermester. De er ret essentielle for et godt og holdbart resultat, skulle vi hilse og sige.

Kvalitet er afgørende

Maling er vel bare maling, eller hvad? Det er fristende at vælge den billige maling fra supermarkedet, men det er ikke nødvendigvis en god idé, hvis du gerne vil have et resultat, der holder sig flot i mange år.

I stedet skal du gå efter kvalitet, siger malermesteren. Og der er flere grunde til det. Ikke bare holder malingen bedre, den er også lettere at gøre ren, hvis ungerne sætter beskidte fingre på væggen. Samtidig får du med en god kvalitetsmaling et produkt, der dækker langt bedre end den billige af slagsen, og det sparer dig for en del tid. Du kan måske nøjes med at male to gange i stedet for tre.

Og fordi malingen dækker bedre, er det faktisk ikke kun tid, du sparer. Du sparer også penge, fordi du ikke behøver så mange liter maling. Eller. Du sparer naturligvis ikke ligefrem, da malingen af god kvalitet er dyrere, end den dårlige – men på den lange bane er prisforskellen ikke så stor, fordi du skal bruge mindre maling. Og det er da også værd at tage med i overvejelserne.

Flere Nyheder