Lav din helt egen personlige øl

I Danmark er vi glade for øl. Ja, vi er faktisk så glade for øl, at der næsten ikke er en anledning til, hvornår vi kan nyde en øl. Der findes juleøl, påskeøl og øl i mange forskellige smage og nuancer. Øl bliver i dag fortolket i mange forskellige smage og retninger af de lokale mikrobryggerier, der for alvor er kommet på Danmarkskortet. Special er blevet så populært, at du i dag finder et stort udvalg i supermarkederne, restauranterne samt hos de lokale ølbarer rundt i hele landet. Øl kan du både nyde til maden eller ved godt selskab. 

For at komme i gang med at brygge din egen øl, kræver det at du har et bryggeanlæg samt kender til de processer der skal til, for at lave en velsmagende øl. I bund og grund handler det om tålmodighed og hvordan du får skabe den smag du ønsker med de rette ingredienser. Der er ingen grænser eller regler for, hvad din øl skal smage af eller hvad du præcist skal bruge. Her er det din egen fantasi og smagsløg der sætter rammerne for, hvordan din øl skal ende ud med at blive til. 

Find et stort udvalg af ingredienser til

Når du skal finde ingredienser til din øl, er det vigtigt at kende til den mængde og de ingredienser du skal bruge. Her findes der f.eks. hundredevis af forskellige typer af MALT du kan bruge, for at ramme præcis den dybde og smag i din øl. Vi har derfor undersøgt markedet, for at finde en leverandør eller webshop, der tilbyder et stort udvalg af forskellige ingredienser og ekstrakter, som du kan bruge for at skabe din helt egen øl. Hos albryg.dk kan du finde lige præcis den variant af MALT eller humle, som du er på jagt efter til konkurrencedygtige priser