Klikkos effektive linkbuilding ressourcer giver de bedste topplaceringer

29 november 2016 admin

Som AdWords- og SEO-bureau får I nu muligheden for at tilbyde jeres kunder en langt større synlighed online ved hjælp af effektive linkbuilding ressourcer, som udbydes af virksomheden Klikko. Der er tale om en veludviklet og brugervenlig platform/software, som gør det let og tidsbesparende for AdWords- og SEO-bureauer at administrere deres kunders sider og oprette kvalitetslinks. En anden fordel er, at platformen giver adgang til at bestille artikler hos Klikkos søsterselskab Wordpens.com, som pt. er det største skribentnetværk i Danmark. Som VIP-medlem kan AdWords- og SEO-virksomheder opnå eksklusive rabatter og spare både tid og penge. Eksempelvis får de 25 procents rabat på tekstarbejde og 40 procents rabat på PowerLinks. Der findes ikke nogen linkbuilding ressourcer i Danmark magen til dem, som Klikko tilbyder, og når AdWords- og SEO-bureauer vælger at indgå et samarbejde med Klikko, så behøver de kun én leverandør. Hos Klikko tilbyder man grundig rådgivning, således at platformens ressourcer kan udnyttes optimalt. For Klikko er det en mission at hjælpe AdWords- og SEO-bureauer med at gøre det nemmere at levere effektiv linkbuilding til kunderne, fordi det er Klikkos erfaring, at der er her, at bureauerne er mest udfordret.

Giv kundernes hjemmesider en topplacering i Google

Klikko tilbyder hjælp til blognetværk, der er en linkstrategi ligesom redaktionelle links, sponsorerede indlæg og gæsteindlæg. Et blognetværk leveres med bl.a. 50 designskabeloner, 250+ ip-adresser, SEO-optimerede sider, danske hjemmesider og ip-adresser samt Danmarks største skribentnetværk med rabataftale. Derudover tilbydes hjælp til at lægge en strategi, så de bedste resultater opnås. Hos Klikko.dk er det også muligt at købe PowerLinks, som viser effektive resultater inden for 30 dage. Hjemmesiderne, som Klikko sælger links fra, har en Domain Rating 30+ og Domain Rating 40+, og der findes ikke noget andet firma i Danmark, der tilbyder så mange danske sider med så høj Domain Rating og så stor rækkevidde. For virksomhederne er det vigtigt, at deres hjemmeside er synlig online og får en topplacering i Google, så kunderne får øje på virksomhedens produkter og ydelser. SEO, linkbuilding og blognetværk er effektive værktøjer til at opnå dette.

SEO-eksperter med mange års erfaring

Når AdWords- og SEO-bureauer vælger Klikko som samarbejdspartner, får de den allerbedste sparring fra erfarne fagfolk. De to stiftere af Klikko har hver især over 10 års erfaring med SEO og digitale medier, og de har hjulpet nationale og internationale brands samt mellemstore og små firmaer med at planlægge og udføre SEO-strategier. Firmaet har en ambition om fortsat at tilbyde de bedste linkbuilding ressourcer både i Danmark og i strategisk udvalgte lande. Kontakt Klikko.dk for at få et uforpligtende tilbud på et samarbejde.

Flere Nyheder