Hvorfor investere i logo design?

Hvis du har en lille virksomhed – for eksempel som håndværker, advokat og revisor – har du sikkert tænkt, at det ikke er nødvendigt med et logo. Men her tager du fejl. Netop som lille virksomhed i en branche hvor konkurrencen er hård, er det vigtigt at skille sig ud. Og med en vel designet og gennemtænkt logo har du en unik mulighed for at gøre dig bemærket i forhold til alle de andre virksomheder, som tilbyder samme ydelser, over for såvel kunder som samarbejdspartnere, investorer og andre interessenter.

Et logo giver din virksomhed identitet

Hvis du er i tvivl om hvordan et logo kan få dig til at stå frem i mængden, kan du bare tænke på nogle af de mest kendte verdens omspændende virksomheder som for eksempel McDonalds, Apple eller Mercedes. Du vil lynhurtigt vide, at du kan få et hurtigt måltid mad, når du ser det store gule M ved en afkørsel fra motorvejen. Det lysende æble afslører om din sidekammerat på cafeen arbejder på en pc eller en mac – og bilen, der holder parkeret udenfor, behøver ikke at have Mercedes skrevet med bogstaver foran. Den karakteristiske stjerne fortæller dig, at her er tale om en tysk kvalitetsbil i den dyrere klasse.

På samme måde vil dine potentielle kunder hurtigt lære at forbinde din virksomheds firma logo med dine ydelser og kompetencer. Det kræver dog at logoet er udformet på professionel vis, og ikke stritter i alle retninger. Derfor bør du altid vælge at overlade opgaven med logo design til en dygtig grafisk designer. På den måde kan du være sikker på at dit logo lever op til alle de krav, der stilles til et sådant, nemlig enkelthed, skalerbarhed, og den optimale signal værdi.

Hvis du ønsker at få udformet et iøjenfaldende nyt logo, kan du altid få et godt tilbud på logo design hos Logoshop.dk