Hvorfor dog kun købe lige det stof, du skal bruge? Køb dog lidt ekstra!

28 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Når man normalt er nede at handle, så køber man det, som der er på indkøbslisten (medmindre man er sulten), og så falder man over nogle tilbud, som man ikke kunne sige nej til.

Men hvis man nu skal lave aftensmad, så køber man jo ikke tredobbelt af det, man skal bruge, for man vil gerne undgå spild, og der plejer også at være lidt tilovers, når man har lavet mad, så man vil gerne spare de penge.

Lad os så sige, at du er syerske på hobbyplan, hvor du tit fornøjer dig med at sy, hækle og meget andet i hjemmet, om der skal bruges en dug til bordet, eller du har tanker om at så en helt ny kjole til dig selv.

Anledningen kunne også være en sparkedragt til en nyfødt unge.
Der er mange muligheder her, for vi mennesker har syet mange praktiske og funktionelle kreationer gennem tiden.

Det er altid rart at have noget stof liggende

Så siger vi, at du har fået idé om at lave et bestemt syprojekt, hvor du har målt dig frem til, hvor meget stof du skal bruge.

Og det vil du købe hos https://www.stofdepotet.dk/shop/frontpage.html

Du overvejer også lige at tage en smule ekstra med, så der er lidt at løbe på, og hvis der nu skulle ske uheld.

Men hvorfor ikke købe en god sjat mere, nu du er ved at handle stof ind? Du er jo allerede i gang, så du kan lige så godt få noget mere stof med i købet, hvis der er rabat, lækkert udvalg og måske mulighed for at spare på fragten.

For hvis du sidder en dag og få en ny idé til et syprojekt, så kan du trods alt begynde med det samme, selvom det måske er midt om natten en helligdag – du har nemlig allerede noget stof at starte på!

Flere Nyheder