Genskab dit lækre og ensartede trægulv med en gulvafslibning

Måske er dit gamle, slidte trægulv ikke det kønneste syn i verden. Måske har du overvejet, om trægulvet skal skrottes til fordel for et gulv, som er nemmere at holde, og som er lidt mere slidstærkt i overfladen – for eksempel et moderne epoxy eller cement gulv, eller et praktisk klik parket gulv i syntetisk laminat.

Du har muligvis tilmed gået og ærgret dig over hvor grimt det før så smukke, lyse gulv er blevet med tiden, uden at du har kunnet afhjælpe hverken misfarvninger eller slidspor trods grundig vask og aftørring. Dit trægulv bliver rent, men aldrig rigtig pænt. Og det mange ridser, skrammer, skjolder og plamager skæmmer resten af din ellers lækre indretning.

Skån trægulvet – det er mere værd end du tror

Men før du skifter gulvet ud med en mere moderne form for gulvbelægning, bør du overveje, om det virkelig er nødvendigt. Der findes faktisk måder, hvorpå du kan bevare trægulvet og samtidig have et pænt og slidstærkt gulv, som ikke behøver den store pleje eller vedligeholdelse. Og er dit trægulv sundt og intakt i træværket, kan det repræsentere en stor værdi for din bolig, skulle du overveje at sælge denne. Huse og lejligheder med trægulve er i høj kurs blandt boligkøbere, og derfor er det en rigtig god idé at tjekke, om ikke gulvet kan blive pænt igen med en grundig gulvafslibning.

Kan mit trægulv tåle en gulvafslibning?

De fleste trægulve kan godt holde til en gulvafslibning. Er du i tvivl om, hvorvidt dit trægulv er for tyndt til at kunne tåle en gulvafslibning, kan du med fordel kontakte en dygtig gulvmand. Han vil hurtigt kunne vurdere, hvor meget eller hvor lidt der skal slibes af gulvet, førend det ønskede resultat opnås. Og så minimeres risikoen for skader på gulvet under gulvafslibningen. Få et gratis tilbud på gulvafslibning hos gulvkanonen.dk