Fordele ved ingefær

07 februar 2017 Heidi Nielsen

Noget der er gået hen og er blevet populært, det er ingefærshots.

Men hvad er ingefær godt for? Man har opdaget, at ingefær kan hjælpe på mange ting. Det har vist sig, at ingefær kan hjælpe mod kvalme, forhøjet blodtryk, mod mavesår og gigt.

En ingefærshot er også godt imod forkølelse. Der findes mange opskrifter på ingefærshots. Men en af dem består blandt andet af ingefær, citroner og appelsiner. Alle tre ting er godt for ens immunforsvar. Mange tager en ingefærshot hver dag, da det netop styrker ens immunforsvar, og det forhindrer flere i fx at gå hen og blive forkølet.

Nogen kan ikke lide smagen af ingefær, og til dem, der ikke kan det, der findes piller med ingefær, som man kan tage.

Hvis du ikke ved, hvordan man laver ingefærshots, eller du gerne vil vide mere om ingefær og dets virkning, så kan du kigge forbi bloggen Ingefærshots.dk

Der finder du en masse opskrifter på ingefærshots, du kan læse om alle de fordele, der er ved ingefær, samt du kan læse om det at lave sin egen juicer. Det er nemlig også meget populært at lave sin egen juicer. Der kan du få gode råd om, hvilke juicer-maskiner, der er gode at bruge.

Man behøver ikke kun at få ingefær igennem shots. Man kan også lave juice med ingefær, samt der er mange andre måder at få ingefær på som fx i maden.

Hvis du har gået og tænkt på, at du gerne vil prøve at lave din egen ingefærshots, eller du gerne vil prøve at få mere ingefær indført i din mad, så er denne blog et rigtig godt sted at kigge forbi. I indlæggene bliver der gået i dybden med tingene, og tingene bliver forklaret på en god måde, så man forstår, hvad tingene betyder osv.

Flere Nyheder