Har den ejendom du administrerer eller bestyrer brug for hjælp til den daglige drift og vedligeholdelse? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få mere information omkring hvad et ejendomsservice selskab kan tilbyde dig når det handler om vicevært service.

Hvad er en vicevært?

En vicevært er en slags praktisk gris eller alt mulig mand, som sørger for at opretholde den daglige drift af din ejendom. Viceværten kan for eksempel hjælpe med at få arrangeret trappevask og rengøring af andre fælles arealer i bygningen samt vask og polering af ejendommens vinduer.

Samtidig vil en vicevært også fungere som beboernes og bestyrelsens kontakt til de gennem dit ejendomsservice selskab tilknytte håndværkere, som kan udføre diverse arbejde på bygningen og dennes installationer. Det kan eksempelvis dreje sig om VVSere, glarmestre, blikkenslagere, tømrere, murere eller elektrikere, som står klar til at træde til hvis der opstår akutte situationer.

Disse håndværkere hjælper også viceværten i forbindelse med udførelse af forbedringer og mindre reparationer. Og så står viceværten selvfølgelig altid selv klar hvis der skal skiftes en pære i opgangen, eller hvis hoveddøren binder.

Hvor kan jeg få vicevært service i København?

Hvis du tænker at en dygtig fast vicevært lige er det du står og mangler kan du med fordel benytte dig af Dahlin Ejendomsservice ApS’ vicevært service. Hos Dahlin Ejendomsservice ApS kan du få hjælp til alle de gængse vicevært opgaver på daglig basis, her under trappevask, rengøring af opgange, samt rengøring af lejemål ved fraflytning.

Din Dahlin Ejendomsservice ApS vicevært vil forestå den løbende kontakt med håndværkere og dialogen med ejendommens beboere, og varetager samtidig mindre håndværker opgaver samt løbende vedligeholdelse af fælles arealer inklusive udskiftning af lyskilder.

Hvis du ønsker et tilbud på vicevært service til din ejendom kan du altid kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *