Find den bedste boligadvokat i Århus

24 marts 2017 Edris Mir

Her finder du den bedste boligadvokat i Århus og omegn

Som du nok ved, så findes der rigtig mange forskellige advokater. Hvordan skal man dog finde den helt rigtige til jobbet? Hvis du læser denne artikel, så er det fordi, du er interesseret i en boligadvokat. En boligadvokat er din rådgiver i forbindelse med køb af en bolig i eksempelvis Århus. Ejendomsmægleren er sælgerens rådgiver, og du har derfor brug for din egen rådgiver, der agerer efter dine interesser. Vores råd er at vælge en boligadvokat med en fast pris. På den måde får du ingen grimme overraskelser, når regningen kommer ind af brevsprækken derhjemme. Du har sikkert muligheden for at få en del tilbud, hvor der indgår en fast pris. Det er dog muligt at finde en meget god pris på en meget god service hos Hviid Bolig Advokater i Århus. Du kan læse mere om advokaterne fra det firma på deres hjemmeside her: http://boligadvokater.info/boligadvokat-aarhus

De har en pakke, der koster 6900 kroner, hvor alt er inkluderet. Dette gælder altså advokatrådgivning, skødeskrivning og refusionsopgørelse. Disse tre ting danner grundlaget for en god service, som du kan få hos Hviid Bolig Advokater. Disse advokater har over 27 års erfaring med handel af boliger – din sag er derfor i meget trygge hænder. De har gennemført over 12.000 bolighandler. Det svarer til en lille by i Danmark, hvilket er mange boliger for ét advokatfirma. Du kan altid snakke med dem og høre, om deres tilbud er noget for dig. Den første samtale er helt gratis. Er din sag en hastesag, så klarer de den også. Du skal bare gøre dem opmærksom på det. Gå ind på deres hjemmeside nu og få en uforpligtende samtale.

Derfor er det en god ide at have en boligadvokat med, når du skal købe bolig

Det kommer nok ikke bag på dig, at en ejendomsmægler ikke er på din side. Han eller hun er altid på sælgerens side, fordi det er der, de får deres løn fra. Derudover er ejendomsmægleren også interesseret i at få dig til at købe udvalgte forsikringer, der giver kommission eller bonus. Af disse grunde er det en meget god idé at have en advokat ved din side, fordi de er altid på din side og uvildige. Du kan i mange tilfælde ende med at spare penge, hvis du hyrer en boligadvokat, fordi du slipper for mange uforudsete omkostninger i forbindelse med købet af din nye bolig.

Flere Nyheder