Mange af os som har et hus har på et eller andet tidspunkt brug for at få vores facade malet. Mange gange er det ikke nok bare at få det malet. Der skal også nogle små reparationer til inden. Det kan være at du går med planer om at sælge og et hus der står flot nyrenoveret og malet er alt andet lige nemmere at sælge end et der ser lidt forsømt ud og hvor nye ejere måske tænker “uha hvad er der ellers galt med huset”. Derfor kan du med fordel kontakte en maler og evt. også en murer og få husets facade muret op og efterfølgende malet. Det kunne f.eks. være en maler i Frederiksværk, hvis du bor i det område.

Start med at få sandblæst dit hus

En sandblæsning kan anbefales inden du går i gang med at få din facade renoveret og malet. En sandblæsning fjerner gammel maling, alger, pus og kalk så væggene står pæne og rene. Derudover er det nemt at se hvad væggene har brug for af renovering, inden den males. Husk det er vigtigt at væggene får tid til at tørre inden, da der ellers kan komme fugt. Et hus der først er blevet sandblæst og efterfølgende renoveret og malet ser langt pænere ud og vil også holde sig pænt langt længere, end hvis man blot havde malet.

At finde den rigtige maler

At finde den rigtige håndværker er sjældent nemt. Med mindre man allerede kender en og har god erfaring med personen. Derfor er det en god ide at sætte tid af til at finde den rigtige. Start med at kontakte mindst 3 og få dem til at komme med et tilbud. Det giver dig ikke alene en ide om hvor det rigtige prisniveau er, du kan også i ro og mag finde den rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *