Få hjælp til stiftelse af eget selskab

09 februar 2017 Amalie

Står du med overvejelserne om at stifte dit eget selskab, får du brug for professionel juridisk hjælp. Uanset, om du ønsker at stifte et anpartsselskab, et aktieselskab eller et iværksætterselskab, er der visse procedurer, man skal igennem. Her kommer den juridiske hjælp i form af en advokat ind i billedet. Der er adskillige advokater på markedet, som tilbyder hjælp med stiftelsen af diverse former for selskaber. Men et samarbejde med advokatvirksomheden Hviid Advokater er din garanti for en stærk faglighed, grundet i mere end 27 års erfaring. Derudover tilbyder Hviid Advokater en fast lav pris for hjælp til stiftelse af de forskellige former for selskaber, som er til at forholde sig til. 

Når det kommer til stiftelsen af et anpartsselskab, er Hviid Advokater klar med en fast lav pris, som ligger på 1800 kroner, plus moms. Oprettelse af ApS, som anpartsselskab forkortes til, involverer en række krav, der skal overholdes. Der skal eksempelvis oprettes et stiftelsesdokument. I dette stiftelsesdokument skal blandt andet nedskrives selskabets vedtægter. Vedtægterne er de fremtidige retningslinjer for selskabet, herunder også selskabets formål, navn, hjemsted og meget, meget mere. Derudover skal oprettes en protokol, og en anpartshaverfortegnelse (ejerbog), der redegør for, hvem der ejer hvilke kapitalandele i selskabet. Derudover skal der også udpeges en direktion, og eventuelt også en bestyrelse eller et tilsynsråd. Dette er nødvendigt, da der skal tages ansvar for udarbejdelsen og underskrivelsen af selskabets årsregnskab. Til sidst skal selskabet også registreres hos Erhvervsstyrelsen. 

Udførelsen af de forskellige dokumenter skal være i overensstemmelse med Selskabsloven. Selskabsloven dikterer blandt andet reglerne for stiftelsesdokumentets vedtægter. En advokat har stor kendskab til Selskabsloven, og sørger for, at alle retningslinjer overholdes i henhold til loven. Derfor er man i trygge hænder, når man hyrer professionel hjælp. Og med et erfarent team fra Hviid Advokater i ryggen går processen både hurtigt og effektivt frem. 

På Hviid Advokaters hjemmeside kan man læse mere om processen man skal igennem, hvis man ønsker at stifte sit eget selskab. Man kan både læse om generelle regler og retningslinjer for selskabers oprettelse, samt mere specifikt anpartsselskaber, aktieselskaber, holdningsselskaber og iværksætterselskaber. Derudover findes der generelle informationer om erhverv, og en nyttig guide til selskabsret. Det er også på Hviid Advokaters hjemmeside, at man kan finde et stiftelsesskema at udfylde og sende ind til advokatteamet, hvis man ønsker at blive kontaktet med hjælp til oprettelse af en form for selskab. Og herefter er der ikke lang tid, til man kan stå som stifter af eget selskab. 

 

 

Flere nyheder