Få hjælp med det samme til at finde en vikar

04 marts 2021 Emilie Jacobsen

I nogle brancher er det irriterende, men ikke en katastrofe, hvis der kommer en sygemelding. I andre brancher vil I slet ikke kunne klare jer, hvis der ikke kommer en vikar og hjælper jer. Det kan for eksempel være, hvis handicaphjælperen, sosu-assisten eller pædagogen bliver syg. Hverken den handicappede, de ældre eller børnene kan klare en hel dag, hvor de ikke får den hjælp, som de har brug for.

Arbejder du inden for en af de brancher, hvor det er afgørende, at du kan finde en vikar hurtigt, hvis der kommer en sygemelding, er det en god ide for dig, at du samarbejder med et professionelt vikarbureau.

Et af de bureauer, som du helt sikkert bør se nærmere på, er norstaff.dk. De tilbyder en SOS vikar ordning, hvor de sidder klar ved telefonen hele døgnet alle årets dage. Lige så snart dit behov for en vikar opstår, kan du derfor ringe til dem og så går de i gang med at lede efter den rette kandidat. 

Muligt at hyre mange vikarer på en gang 

Nogle gange sker det, at der sygdom, der lægger nærmet alt personalet ned. Det kan også være, at du uventet får en ordre, der er større, end du havde regnet med, og at du er nødt til at handle hurtigt for at kunne opfylde kundens krav. I begge tilfælde er det vigtigt, at du har adgang til at hyre mange vikarer på en gang. 

Det har du mulighed for, når du samarbejder med norstaff.dk. De har nemlig en stor vikardatabase og kan derfor hjælpe dig med at finde rigtig mange vikarer – også med kort varsel. Det er derfor virkelig en god mulighed for dig for at få al den hjælp, du har brug for. Både i det daglige med en enkelt eller to sygemeldinger – og når det virkelig spidser til. Læs mere på https://norstaff.dk/sos-vikar-akut-hjaelp-mandskab/.

Flere Nyheder