Få en fornuftig pris på maling af dit badekar

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du i besiddelse af et badekar, men ønsker du ikke at bruge det til karbade på grund af den slidte emalje? Så har du taget den rette beslutning.

Et slidt badekar kan nemlig være endog særdeles uhygiejnisk idet såvel revner og skrammer som misfarvninger i emaljen kan gemme på kolonier af potentielt sygdomsfremkaldende mikroorganismer så som svamp og bakterier. Du sætter dermed dit helbred på spil ved at bade i et slidt badekar. Og derfor bør du lade emaljen udskifte inden du atter tager dit badekar i brug.

Hvad koster maling af badekar?

Prisen på maling af badekar afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer så som for eksempel skadernes omfang og badekarrets størrelse.

image

Generelt er en istandsættelse af emaljen i et gammelt badekar en del billigere og mindre tidskrævende end en udskiftning af badekarret. Og derfor kan det i de fleste tilfælde bedst betale sig at få sat badekarret i stand.

Du kan få den mest fordelagtige maling af badekar pris hos Emaljemanden – din lokale badekarsmaler i København. Emaljemanden har igennem mange år forestået renovering af badekar i København og på Frederiksberg, og har hjulpet mange tilfredse bolig ejere i hovedstadsområdet med at få badekar, klinker, fliser og håndvaske til at skinne på ny.

Når du vælger Emaljemanden som din badekarsmaler er du garanteret et smukt og holdbart resultat Emaljemanden har de rette professionelle redskaber og et ditto håndelag, og dermed de stærkeste forudsætninger for at få dit gamle badekar til at stå som nyt.

På under fire timer kan Emaljemanden udføre en reemaljering – og allerede efter et døgn er emaljen hærdet i tilstrækkelig grad til at du atter kan tage dit badekar i brug – og have glæde af det i mange år fremover.

Du kan kontakte Emaljemanden direkte for et gratis og uforpligtende tilbud på maling af badekar via Emaljemandens hjemmeside emaljering-af-badekar.dk.

Flere Nyheder