Få en bedre viden om danske husdyr

12 januar 2017 Heidi Nielsen

Når man siger husdyr, så tænker mange straks på hunde og katte. Men under husdyr hører der også andre dyr til som fx heste og får.

Hvis du elsker husdyr som fx hunde, heste, katte, kaniner osv. så er bloggen http://gamle-danske-husdyr.dk/ helt klart et kig værd. Her kan du læse om hunde, heste, kaniner, grise, geder, får og katte. Det er en blog, der skriver om de forskellige racer indenfor danske husdyr, racernes oprindelse og samtidig giver gode råd til fx valg af foder.

Fx under hunde, der kan du læse om de forskellige traditionelle danske hunderacer som fx Dansk-Svensk gårdhund og gammel dansk hønsehund. Du kan også få et indblik i, hvordan du vælger sundt hundefoder til din hund. Denne artikel er specielt god, hvis du står og skal anskaffe dig en hund for første gang, hvor du er på bar bund med hvilket foder, der er godt at vælge, og hvordan man finder det rigtige foder til ens hund.

Under katte kan du læse om hvorfor, at det at have en kat kan forøge ens livskvalitet. Samtidig kan du tage en lille test for at se, om du er parat til at få en kat. I denne lille test bliver der stillet spørgsmål som fx, om du bor i hus eller lejlighed, om du har tjekket, om du må have husdyr, om du har tænkt over, om det skal være en inde- eller udekat, og om du overhoved har tid til at have en kat. En kat passer meget sig selv i forhold til en hund, men derfor er det stadigvæk vigtigt, at man har tid til at have en kat, så den ikke skal være alene hjemme hele dagen.

Hvis du mere er interesseret i landdyr, så kan du også her på en masse viden om de forskellige danske husdyr. Som fx kan du læse om forskellige hesteracer eller om forskellige grise.

Det er blevet mere og mere populært at købe dyreartikler på nettet. Der er flere fordele ved at købe det online. Blandt andet hvis der ikke er en dyrehandel tæt på en, så kan man stadigvæk købe dyreartikler. Men man skal samtidig passe på, når man handler online. Her er der en artikel, som hjælper dig med, hvordan du finder det rigtige sted at handle dine dyreartikler hos.

Denne blog er god til dem, der står og skal anskaffe sig et husdyr og til dem, der bare er nysgerrig efter at lære mere om husdyr.

 

Flere Nyheder