Måske giver det ikke lige umiddelbart mening for dig, hvorfor du skal til at lære, hvordan man kan finde en blikkenslager i København på en gammeldags metode.

Men med gammeldags metode mener vi ikke sådan en måde, der ikke kan lade sig gøre længere, men mere hvordan man gjorde før i tiden, før elektronikken begyndte at klare nærmest det hele for os.

Hvis du ikke tror på os, så har de fleste glemt hovedregning, fordi de har en lommeregner i lommen qua deres smartphone, men vi er alligevel glade for at have lært at regne, så vi ved, hvordan vi skal regne tingene ud – og dermed vide, om vi er blevet snydt eller ej.

Der er heller ikke mange af os, der skriver i hånden længere, fordi vi taster tingene ind på et keyboard.

Sådan noget som at navigere til havs er også ved at blive noget, som man overlader til elektronikken, og selv på land har vi jo en GPS, hvor vi indtaster koordinaterne, og så stoler vi blindt på dem.

De kan endda fortælle om omveje, smutveje, opdateret med vejarbejde nu om dage, så man glemmer helt at bruge ens sunde fornuft.

Ligeledes kan man så spørge sig selv, hvordan finder man en blikkenslager, hvis man ikke har internettet til rådighed?

Det sker nok næppe, men det er praktisk at vide, hvad man kan gøre, så man trods alt har en reservehjælp.

For det første kan man stadig nogle steder slå den slags op i en telefonbog. Du kan kigge i aviser efter annoncer for den slags.

Men det smarteste er nok at spørge din nabo eller andre, du har stor tiltro til, hvem de vil anbefale som blikkenslager i København, da de måske har haft god erfaring med en given en.

Som sagt bliver dette måske ikke nødvendigt for dig at gøre, men så har du trods alt nogle alternativer at gribe til, hvis det skulle blive nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *