Billig Gulvafslibning København - find et tilbud online

Trægulve er smukke og behagelige at betræde – forudsat, selvfølgelig, at de er velholdte og velplejede. I modsat fald kan et trægulv faktisk være et rigtig ubehageligt bekendtskab. Slidte trægulve har en tendens til at fremstå nussede og snuskede, selv når de er helt nyvaskede. Og når et trægulv bliver tilstrækkeligt slidt, tørrer træværket ud i overfladen, hvilket afstedkommer en øget tilbøjelighed til at danne irriterende splinter, som ødelægger såvel strømper og sokker som de bare fødder.

Spildte væsker suges op i de indtørrede, porøse fibre, som udgør træværkets overflade, og danner grimme og skæmmende skjolder og pletter. Sammen med falming fra solens skarpe UV stråler, er disse misfarvninger med til at skabe det uensartede og uskønne look, som kendetegner et slidt trægulv.

Kan jeg forhindre slitage i mit trægulv?

Hvis dit trægulv er behandlet med olie, lud eller sæbe, kan du udskyde tegn på slitage ved hyppig og grundig vask med særlige sæber, som plejer og beskytter træværket. Denne vedligeholdende vask bør finde sted mindst én gang om ugen, og skal foretages med yderste grundighed. Sæben skal nærmest masseres ned i gulvet, således at den beskyttende hinde af olie eller sæbe får ekstra forstærkning.

Det er hårdt arbejde, og man kan hurtigt blive træt af det. Men det er vigtigt at man er vedholdende – forsømmer man denne rutine, går der ikke lang tid, førend gulvet begynder at udvise de første tegn på slid. Disse manifesterer sig i slidspor, som opstår, når støv trædes ned i de slidte og ubeskyttede gulvbrædder, som vil antage en grålig og mat tone, der hvor gulvet slides allermest. Når slidsporene først er begyndt at optræde, er det for sent at forsøge at redde gulvet med gulvvask. Her skal en gulvslibning til.

Du kan få et godt tilbud på en billig gulvafslibning i København hos gulvkanonen.dk