Bil lån giver dig råd til drømmebilen

Står du for at skulle købe ny bil, men er det småt med finanserne? Så kan du eventuelt overveje et billån.

Hvordan kan jeg finansiere køb af bil?

Hvert år benytter tusindvis af danskere muligheden for at finansieret deres nye bil ved hjælp af et billån. Dette er fuldt forståeligt og ganske legitimt. En ny bil er så dyr – mestendels på grund af de utroligt høje skatter og afgifter – at de færreste har likviditet til at købe en ny bil ved kontant betaling.

Et billån er fordelagtigt derved, at det for det meste tilbydes på lempelige vilkår og til en favorabel rente, idet den långiver (som regel en bank eller et pengeinstitut), som udbyder lånet, kan gøre pant i bilen. Det er derfor mere reglen end undtagelsen, at man gældsætter sig for at kunne anskaffe en ny bil. Og dette er der intet forgjort i.

Find den bedste bilfinansiering online

Visse låneudbydere har tilmed gjort det ekstra nemt for dig at låne penge til køb af ny bil. Hos Ikano Bank kan du ansøge om lån online, og få hurtigt svar på din ansøgning. Du søger om lånet via det online ansøgningsskema, og din ansøgning vil hernæst gennemgå en kredit vurdering. Du må ikke være registeret i hverken RKI eller Debitor registeret, hvis du skal opnå et billån hos Ikano Bank, og du skal selvfølgelig være over 18 år og bosiddende i Danmark. Ellers stilles der faktisk ikke andre krav til dig som låne ansøger.

Når du optager et billån gennem Ikano Bank, behøver du ikke engang lægge en udbetaling, og du kan tilbagebetale billånet over hele 12 år. Med den smarte låneberegner får du et fuldt overblik over hvad dit lån kommer til at koste dig – og der er ingen grimme overraskelser i form af skjulte gebyrer eller lignende.

Læs mere på ikanobank.dk