Når du skal afholde kursus, seminar eller konference for dine medarbejdere eller andre, er det smart at benytte lokaler som er velegnede til dette formål – det vil sige er udrustet med den nødvendige teknologi. Og er du ikke selv i besiddelse af sådanne lokaler kan du med fordel finde dem ude i byen.

Hvor kan man afholde konferencer i Kerteminde?

Hvis du leder efter en velegnet lokation for dit kursus, dit seminar eller din konference i Kerteminde kan du for eksempel vælge Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er et hyggeligt lille hotel som med sin idylliske beliggenhed centralt i Kerteminde og sit smukke historiske islæt udgør den ideelle ramme for dit næste kursus eller seminar.

Hos Tornøes Hotel finder du, foruden over halvtreds lækre og velindrettede hotelværelser, et stort udvalg af kursus og konference lokaler i varierende størrelser. Samtlige lokaler er indrettet med respekt for deres historiske særkender og samtidig udstyret med top of the line AV udstyr – og selvfølgelig lynhurtigt trådløst internet, som dækker hele hotellet.

De flotte og veludrustede konference og møde lokaler ligger inden for hotellets matrikel, og du skal således ikke bevæge dig langt for at få adgang til restaurant og værelser. Den helt store fordel ved at bruge Tornøes Hotel som kursus og konference center er at du kan invitere gæster langvejs fra og indlogere dem i de luksuriøse værelser.

Det samme gælder hvis dit kursus eller din konference strækker sig over to eller flere dage. Når du vælger at indlogere dine deltagere slipper de for at skulle bekymre sig om hjemtransport ved kursus dagens afslutning. I stedet kan I nyde en hyggelig gåtur i smukke Kerteminde – og et lækkert måltid mad i hotellets restaurant inden I tørner ind.

Hvis du ønsker at booke konference lokaler og værelser på Tornøes Hotel kan du gøre dette via hotellets hjemmeside på tornoeshotel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *